پیگیری لازم جهت تسریع پرونده ها و پیشنهادات لازم برای وحدت رویه در دفاتر خدمات الکترونیک همزمان با اجرای طرح استقبال از بهار صورت می گیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، عباس سمیع با بیان این که علاوه بر تسریع رسیدگی در پرونده های شهرسازی، برنامه نوبت کاری روزهای تعطیلی قبل از سال جدید و روزهای تعطیل نوروز مشخص و ابلاغ شده است گفت:کارشناسان براساس جدول زمانی اعلام شده در محل کار حضور دارند و تابلوهای اطلاع رسانی آن نیز برای شهروندان در ساختمان های منطقه تهیه و نصب شده است.
وی درخصوص عملکرد حوزه در طرح استقبال از بهار افزود: تشکیل جلسه هماهنگی با مسئولان دفاتر خدمات الکترونیک، تشکیل جلسه هماهنگی با مسئولان شهرسازی نواحی، بازدید میدانی از نواحی و دفاتر خدمات، راه اندازی واحد مستقل و جداگانه طرح تکریم ارباب رجوع در حوزه شهرسازی و هماهنگی پرسنل شهرسازی در خصوص ابلاغ ساعت کار و پیرایش محیط کاری در جهت تکریم ارباب رجوع فعالیت های اجرایی این حوزه است.
سمیع با اشاره به تشکیل جلسه هماهنگی با مسئولین دفاتر خدمات الکترونیک یادآور شد: با توجه به بخشنامه ارسالی درباره طرح استقبال از بهار با مسوولان دفاتر خدمات الکترونیک منطقه جلسه ای به ریاست قائم مقام منطقه و با حضور نماینده شرکت فن آوران و مسئولان حوزه شهرسازی و مسئولان دفاتر خدمات الکترونیک شهر در منطقه برگزار شد.
وی با بیان راه اندازی واحد طرح تکریم ارباب رجوع به صورت مستقیم در حوزه شهرسازی ابراز کرد: در این خصوص هماهنگی با پرسنل شهرسازی جهت در خصوص پاسخگویی شفاف و قانع کننده به مراجعان و انجام دقیق امور شهرسازی مورد تاکید قرار گرفته است. گفتنی است حوزه شهرسازی و معماری و دفاتر خدمات الکترونیک شهر از تاریخ 15 اسفند لغایت 15 فروردین ماه 91 از ساعت 30/7 صبح تاساعت 19 عصر پاسخگوی شهروندان هستند.
آدرس کوتاه این صفحه:
كنفرانس بین المللی با عنوان آینده شهرهای هوشمند، طراحی و هنر
به مناسبت روز جهانی دیزاین ایتالیا؛ انجمن علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره...
ادامه مطلب
|
كنفرانس دیزاین با عنوان در طراحى هيچ چيز تصادفی نيست
به همت دانشکده معماری دانشگاه سوره و انیستیتو اروپایی دیزاین design , و قطب علمی و ف...
ادامه مطلب
|
مراسم رونمایی مجله شارستان با سخنرانی کوروش رفیعی
مراسم رونمایی مجله شارستان ویژه نامه هادی طهرانی در ساختمان جامعه مهندسان مشاور ایرا...
ادامه مطلب
|
ممانعت از تخریب بنای تاریخی در میدان قیام تهران
مدیربافت تاریخی شهرداری تهران از رسانهها، مسوولان شهرداری و دلسوزان میراث فرهنگی...
ادامه مطلب
|
منطقه ۲۲ به یکی از آشفتهترین مناطق شهر تهران بدل شده است
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران، ری و تجریش با تاکید بر لزوم بهرهگ...
ادامه مطلب
|
پالنگان، روستایی با خانههای پلکانی در غرب ایران +عکس
روستای پالنگان یکی از جاذبه های گردشگری استان کردستان است که در ۲۰ کیلومتری شهر کامیار...
ادامه مطلب
|
منع ساخت و ساز در حریم گسلهای تهران
رئیس پژوهشکده زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از تصویب قانون منع ساخت و ساز در ...
ادامه مطلب
|
رونمایی از کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری
همایش رونمایی از "کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری در ایران" روز شنب...
ادامه مطلب
|
اتصال ضعیف عناصر معماری عامل مرگ مردم در زلزه کرمانشاه
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان گفت: بیشتر مشکل المان های معماری در ساختمان های مناطق زل...
ادامه مطلب
|
مجموعه خانه خشتی حاج آقا علی در کرمان
خانه خشتی حاج اقا علی در قاسم اباد حاجی در فاصله ۶ کیلومتری رفسنجان و در سال ۱۱۳۶ توسط...
ادامه مطلب
|