مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت: معماری و سیمای شهرها نشان از نظام اقتصادی و اجتماعی مردم آن شهر است. حبیباله چاغروندی اظهار کرد: ساختمان و شهر شاخصی برای ارزیابی توسعه و فرهنگ یک جامعه تلقی میشود لذا افزایش کیفیت ایمنی و آرامش خانهها از اهمیت ویژهای برخودار است.
حبیباله چاغروندی در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: ساختمان و شهر شاخصی برای ارزیابی توسعه و فرهنگ یک جامعه تلقی میشود لذا افزایش کیفیت ایمنی و آرامش خانهها از اهمیت ویژهای برخودار است.
چاغروندی تصریح کرد: جوامع بخشی از هویتشان را از شهرها میگیرند لذا معماری و سیمای شهرهاست که نشان میدهد نظام اقتصادی و اجتماعی مردم آن شهر در چه سطح و جایگاهی است و این خطکش اندازهگیری ارزشهای اجتماعی، هنوز هم معتبر است و امروز بخشی از هویت، ارزش و اعتبار یک جامعه در دستان مهندسان و مدیران شهری است.
وی افزود: هرچه بتوانیم دانش، تخصص و صنعت را بیشتر در خدمت شهرها، جوامع ساکن در آنها و سایر اجتماعات انسانی قرار دهیم، زمینه رشد و ارتقای سایر عناصر توسعه انسانی و ملی نیز بیشتر فراهم میشود و آهنگ رشد شدیدتر میشود.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تمام آییننامهها، بخشنامهها، مقررات و قوانینی که در صنعت ساختمان تدوین و اجرا میشوند در جهت رشد و ارتقای همین بخش از فرهنگ شهرنشینی و تمدن بشری است.
وی ادامه داد: فرهنگ تولید کیفی در دهه 70 با ظهور سازمان نظام مهندسی ساختمان، به سرعت فراگیر شد و با تدوین آییننامهها و تصویب قوانین مربوطه، دانش مهندسی به صورت جدی وارد حیطه ساختمان شد و شهرها سیمای جدیدی به خود گرفتند.
چاغروندی با بیان اینکه این گام بلندی است برای آینده، اما صنعت ساختمان هنوز تا رسیدن به مقصد آرمانی فاصله زیادی وجود دارد تصریح کرد: برنامه چهارم توسعه کشور میانگین 5 درصدی رشد صنعتیسازی در حوزه ساختمان را نشان میدهد.
وی افزود: با حمایتهای جدی دستگاههای اجرایی و سایر نهادهای مرتبط با صنعت ساختمان از ارتقای کیفیت ساختوساز و نیز افزوده شدن پروژههای مسکن مهر به عنوان موتور محرکه صنعت ساختمان، شاهد رشد 20 درصدی صنعتیسازی در حوزه اقتصادی هستیم که جهشی تحسینبرانگیز است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه با بیان اینکه انبوهسازی، توجیه اقتصادی لازم را برای سرمایهگذاری در بخش صنعتیسازی مصالح به وجود آورد، گفت: 50 درصد از پروژههای مسکن مهر به شیوه صنعتی ساخته میشوند و این فرهنگ وارد خانهسازی کشور و استان شده است.
وی با اشاره به اینکه هزار و 200 هکتار از مناطق مسکونی استان بافت فرسوده است، ادامه داد: بازسازی و بهسازی بافت فرسوده موضوعی است که با ارتقا آگاهی جامعه نسبت به آن باعث پیشبرد اهداف سازمان نظام مهندسی و دستگاههای دولتی است.
آدرس کوتاه این صفحه:
كنفرانس بین المللی با عنوان آینده شهرهای هوشمند، طراحی و هنر
به مناسبت روز جهانی دیزاین ایتالیا؛ انجمن علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره...
ادامه مطلب
|
كنفرانس دیزاین با عنوان در طراحى هيچ چيز تصادفی نيست
به همت دانشکده معماری دانشگاه سوره و انیستیتو اروپایی دیزاین design , و قطب علمی و ف...
ادامه مطلب
|
مراسم رونمایی مجله شارستان با سخنرانی کوروش رفیعی
مراسم رونمایی مجله شارستان ویژه نامه هادی طهرانی در ساختمان جامعه مهندسان مشاور ایرا...
ادامه مطلب
|
ممانعت از تخریب بنای تاریخی در میدان قیام تهران
مدیربافت تاریخی شهرداری تهران از رسانهها، مسوولان شهرداری و دلسوزان میراث فرهنگی...
ادامه مطلب
|
منطقه ۲۲ به یکی از آشفتهترین مناطق شهر تهران بدل شده است
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران، ری و تجریش با تاکید بر لزوم بهرهگ...
ادامه مطلب
|
پالنگان، روستایی با خانههای پلکانی در غرب ایران +عکس
روستای پالنگان یکی از جاذبه های گردشگری استان کردستان است که در ۲۰ کیلومتری شهر کامیار...
ادامه مطلب
|
منع ساخت و ساز در حریم گسلهای تهران
رئیس پژوهشکده زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از تصویب قانون منع ساخت و ساز در ...
ادامه مطلب
|
رونمایی از کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری
همایش رونمایی از "کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری در ایران" روز شنب...
ادامه مطلب
|
اتصال ضعیف عناصر معماری عامل مرگ مردم در زلزه کرمانشاه
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان گفت: بیشتر مشکل المان های معماری در ساختمان های مناطق زل...
ادامه مطلب
|
مجموعه خانه خشتی حاج آقا علی در کرمان
خانه خشتی حاج اقا علی در قاسم اباد حاجی در فاصله ۶ کیلومتری رفسنجان و در سال ۱۱۳۶ توسط...
ادامه مطلب
|