هنوز شهرداری محمدباقر قالیباف تمام نشده است و تلاشهای او برای باقی ماندن در شهرداری ادامه دارد که زمزمههای وجود تخلفهای مالی در این دوره از گوشه و کنار شنیده میشود. حسن بیادی، نایب رئیس شورای شهر میگوید که در شهرداری قالیباف هزینههای فاقد سند وجود دارد اما مهدی چمران رئیس شورا آن را رد میکند. اما آیا شورای شهر تمایلی به بررسی دقیق این مساله دارد؟
خبرگزاری میراث فرهنگی ـ گروه شهری ـ حسن بیادی چند روز پیش در گفتگو با روزنامه بهار از وجود هزینه فاقد هزار میلیارد تومانی شهرداری فقط در سال 91 خبر داده بود. رئیس شورای شهر تهران اما چندان از گفتههای نایب رئیس شورا پشتیبانی نکرد. چمران بیدرنگ به گفتگو با رسانهها پرداخت و وجود هزینههای فاقد را از اساس رد کرد.
مهدی چمران میگوید در مجموع 190 میلیارد تومان برای اصلاح وجود دارد که بخش زیادی از آن هم دستورالعمل و اجازه شورای شهر را داشته است؛ مانند پرداخت بدهی پیمانکاران که این بدهیها پرداخت شده است. به اعتقاد او موضوع فاقد سند در هیچ بودجهای نمیتواند وجود داشته باشد و این اشتباهی است که سالهای گذشته هم میشد اما ما می گفتیم که که اینها فاقد سند نیست بلکه فاقد برنامه یا جابهجایی است .
این اولینبار نیست که دو عضو شورای شهر تهران دو حرف کاملا متناقض میزنند اما اینبار مساله بسیار بزرگ است؛ خیلی بزرگتر از آن که بتوان به راحتی از کنارش گذشت. محمدعلی نجفی یکی از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران است. او در گفتگو با CHN درباره ادعای هزینه فاقد هزار میلیارد تومانی میگوید حسن بیادی معمولا وقتی مسائلی از این دست را مطرح میکند «مستند به مدارک و گزارشهایی» است که دریافت کرده است.
نجفی در ادامه به تناقض گفتههای بیادی با مهدی چمران میپردازد: «البته من دیدم در روزنامهها که آقای چمران موضوع را رد کرده بودند. به نظرم این قابل بررسی است که بالاخره آقای بیادی به عنوان نایب رئیس شورا درست میگویند یا آقای چمران به عنوان رئیس شورا؟»
نجفی خودش راهحلی برای پیدا کردن یک جواب مناسب برای این پرسش که حق با کدام عضو شورا است مطرح میکند. به اعتقاد او رسیدگی به این موضوع خیلی سخت نیست و در یک جلسه شورا میشود به صورت سریع هر دو نفر نظرهای خود را مطرح کنند و شورا قضاوت کند.
اما شورای شهر از این کارها کمتر انجام میدهد. نجفی هم تایید میکند که این کار هنوز انجام نشده است و ادامه میدهد «من فکر میکنم که در ریاست شورا چنین عزمی وجود ندارد که این نوع مسائل در خود شورا مطرح شود.»
نبود عزمی که نجفی از آن میگوید باعث شد تا هرگز سرنوشت 320 میلیارد هزینههای فاقد دوران شهردار قبلی هم مشخص نشود. هیات رئیسه شورا بعد از اعلام نتایج حسابرسی دوباره این موضوع را در دستورکار قرار نداد. به نظر میرسد تا پایان این دوره شورا هم مسائلی از این دست جایی در شورا نخواهند داشت. شاید شورای چهارم بتواند گره از داستان هزینههای فاقد هر دو شهردار باز کند. هرچند باید دید کدام گروه در شورا دستبالا را خواهد داشت و شهردار آینده کیست؟ شاید راز هزینههای فاقد هرگز برملا نشود.
آدرس کوتاه این صفحه:
كنفرانس بین المللی با عنوان آینده شهرهای هوشمند، طراحی و هنر
به مناسبت روز جهانی دیزاین ایتالیا؛ انجمن علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره...
ادامه مطلب
|
كنفرانس دیزاین با عنوان در طراحى هيچ چيز تصادفی نيست
به همت دانشکده معماری دانشگاه سوره و انیستیتو اروپایی دیزاین design , و قطب علمی و ف...
ادامه مطلب
|
مراسم رونمایی مجله شارستان با سخنرانی کوروش رفیعی
مراسم رونمایی مجله شارستان ویژه نامه هادی طهرانی در ساختمان جامعه مهندسان مشاور ایرا...
ادامه مطلب
|
ممانعت از تخریب بنای تاریخی در میدان قیام تهران
مدیربافت تاریخی شهرداری تهران از رسانهها، مسوولان شهرداری و دلسوزان میراث فرهنگی...
ادامه مطلب
|
منطقه ۲۲ به یکی از آشفتهترین مناطق شهر تهران بدل شده است
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران، ری و تجریش با تاکید بر لزوم بهرهگ...
ادامه مطلب
|
پالنگان، روستایی با خانههای پلکانی در غرب ایران +عکس
روستای پالنگان یکی از جاذبه های گردشگری استان کردستان است که در ۲۰ کیلومتری شهر کامیار...
ادامه مطلب
|
منع ساخت و ساز در حریم گسلهای تهران
رئیس پژوهشکده زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از تصویب قانون منع ساخت و ساز در ...
ادامه مطلب
|
رونمایی از کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری
همایش رونمایی از "کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری در ایران" روز شنب...
ادامه مطلب
|
اتصال ضعیف عناصر معماری عامل مرگ مردم در زلزه کرمانشاه
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان گفت: بیشتر مشکل المان های معماری در ساختمان های مناطق زل...
ادامه مطلب
|
مجموعه خانه خشتی حاج آقا علی در کرمان
خانه خشتی حاج اقا علی در قاسم اباد حاجی در فاصله ۶ کیلومتری رفسنجان و در سال ۱۱۳۶ توسط...
ادامه مطلب
|