مدیر کل معماری و ساختمان شهرداری تهران گفت: کلیات ضوابط نقشه نمای ساختمانها تهیه شده و هم اکنون در کمیسیون ماده 5 در حال بررسی است و بعد از تصویب در این کمیسیون به شورای اسلامی شهر تهران ارائه می شود .
جواد کریمیان اقبال در این باره گفت: کلیات بحث نمای ساختمان ها تهیه شده است تا به صورت لایحه برای ارائه به شورای اسلامی شهر تهران آماده شود .
وی افزود : بر اساس ضوابط و مقررات طرح تفصیلی باید این کلیات به تصویب کمیسیون ماده 5 برسد که به این کمیسیون ارائه و هم اکنون در حال بررسی است و بعد از این مرحله برای بررسی و تصویب به شورای اسلامی شهر تهران ارائه خواهد شد .
مدیر کل معماری و ساختمان شهرداری تهران با اشاره به شاخص های اصلی این ضوابط خاطر نشان کرد : ضوابط عام نما در این طرح آمده است و به کلیات مبحث نما پرداخته شده تا بر اساس این ضوابط، مردم بتوانند نمای منطبق با اصول معماری اسلامی –ایرانی داشته باشند .
کریمیان اقبال در ادامه اظهار کرد : نمی توان گفت که با اجرای این ضوابط همه تهران صاحب نمایی هماهنگ با معماری اسلامی –ایرانی می شود چراکه وضعیت معماری سالیان گذشته به تدریج باید حذف شود ، بنابراین این ضوابط به نوعی حساسیت برای سازندگان و مالکان در ایجاد نمای ساختمان ایجاد می کند .
به گفته مدیر کل معماری و ساختمان شهرداری تهران ،این حساسیت برای نمای ساختمان هم اکنون وجود دارد اما هدف ما این است که با این ضوابط ، این حساسیت ها طبقه بندی شود و هرکسی به سلیقه خود نمای ساختمانش را طراحی و اجرا نکند .
وی با اشاره به اهمیت این موضوع تصریح کرد : آنچه که مهم است این که در زمان ارائه نقشه های پلان ، سازه و غیره ، نما هم جزوی ازاین نقشه ها باشد و منفک از سایر نقشه ها ارائه نشود و کسی که برای دریافت پروانه ساخت مراجعه می کند علاوه بر نقشه های دیگر ساختمان ، نقشه نما را نیز ارائه دهد تا در کنار سایر نقشه ها مورد بررسی قرار گیرد .
آدرس کوتاه این صفحه:
كنفرانس بین المللی با عنوان آینده شهرهای هوشمند، طراحی و هنر
به مناسبت روز جهانی دیزاین ایتالیا؛ انجمن علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره...
ادامه مطلب
|
كنفرانس دیزاین با عنوان در طراحى هيچ چيز تصادفی نيست
به همت دانشکده معماری دانشگاه سوره و انیستیتو اروپایی دیزاین design , و قطب علمی و ف...
ادامه مطلب
|
مراسم رونمایی مجله شارستان با سخنرانی کوروش رفیعی
مراسم رونمایی مجله شارستان ویژه نامه هادی طهرانی در ساختمان جامعه مهندسان مشاور ایرا...
ادامه مطلب
|
ممانعت از تخریب بنای تاریخی در میدان قیام تهران
مدیربافت تاریخی شهرداری تهران از رسانهها، مسوولان شهرداری و دلسوزان میراث فرهنگی...
ادامه مطلب
|
منطقه ۲۲ به یکی از آشفتهترین مناطق شهر تهران بدل شده است
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران، ری و تجریش با تاکید بر لزوم بهرهگ...
ادامه مطلب
|
پالنگان، روستایی با خانههای پلکانی در غرب ایران +عکس
روستای پالنگان یکی از جاذبه های گردشگری استان کردستان است که در ۲۰ کیلومتری شهر کامیار...
ادامه مطلب
|
منع ساخت و ساز در حریم گسلهای تهران
رئیس پژوهشکده زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از تصویب قانون منع ساخت و ساز در ...
ادامه مطلب
|
رونمایی از کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری
همایش رونمایی از "کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری در ایران" روز شنب...
ادامه مطلب
|
اتصال ضعیف عناصر معماری عامل مرگ مردم در زلزه کرمانشاه
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان گفت: بیشتر مشکل المان های معماری در ساختمان های مناطق زل...
ادامه مطلب
|
مجموعه خانه خشتی حاج آقا علی در کرمان
خانه خشتی حاج اقا علی در قاسم اباد حاجی در فاصله ۶ کیلومتری رفسنجان و در سال ۱۱۳۶ توسط...
ادامه مطلب
|