مدیر برج آزادی از توقف ترمیم و تعمیر پایههای این سازه تاریخی و عظیم تهران به خاطر همکاری نکردن سازمانها و نهادهای ذیربط خبر داد و باز هم خطر تخریب برج به دلیل نفوذ آب به پایههای آن را هشدار داد.
خبرگزاری مهر: مدیر برج آزادی از توقف ترمیم و تعمیر پایههای این سازه تاریخی و عظیم تهران به خاطر همکاری نکردن سازمانها و نهادهای ذیربط خبر داد و باز هم خطر تخریب برج به دلیل نفوذ آب به پایههای آن را هشدار داد.
غلامحسین شاهعلی، مدیر برج آزادی از توقف روند بازسازی و ترمیم پایههای این برج که سال گذشته بسیار خبرساز شده بود، خبر داد.
وی گفت: متاسفانه به خاطر تغییر و تحولاتی که در شورای شهر و احتمالا شهرداری رخ خواهد داد فعلا کسی به فکر برج آزادی نیست و امید ما که به فصل گرما و توقف بارندگی بود در حال نا امید شدن و از دست رفتن است.
شاهعلی با ذکر این جمله که نمیدانم مدیران شهرداری چرا ترمیم برج را پیگیری نمیکنند، ادامه داد: ما یک گروه کارشناسی و فنی تعیین کردیم که متشکل از کارشناسان معماری، شهرسازی، باستانشناسی و مسئولان شهرداری و وزارت ارشاد و نیز سازمان میراث فرهنگی است که از بعد از برپایی جلسات هفتگی راههای ترمیم برج را متذکر شدند و به یک راهکار اصولی رسیدیم.
وی بیان کرد: بعد از اسفندماه گذشته کار رها شد. شهرداری منطقه 9 به جریان ورود پیدا کرد و با کمک آنها تمام برآورد هزینهها را که انجام دادیم به سازمان زیباسازی که مسئول این پروژه بود اعلام کردیم ولی متاسفانه هنوز اتفاق کاربردی رخ نداده است.
مدیر برج آزادی بار دیگر خطر تخریب برج آزادی را یادآوری کرد و گفت: فکر میکنم تا این برج مهم تخریب نشود کسی موضوع را جدی نمی گیرد.
وی اضافه کرد: مهم نیست که این برج در چه زمانی و توسط چه کسی ساخته شده است، مهم این است که برج آزادی اکنون یکی از اماکنی است که برای مردم ایران مملو از خاطره است. مردم دنیا انقلاب اسلامی ما، اتفاقات مهم ملی و تظاهرات مذهبی و انقلابی مردم کشور ما را با عکسهایی از برج آزادی میشناسند پس حفظ آن بر همگان واجب است.
شاهعلی برج آزادی را فرصتی خوب برای جذب توریست و نیز برگزاری مراسمها و نمایشگاههای خوب و قابل قبول عنوان کرد و این برج را از اموال عمومی مردم دانست.
این فعال فرهنگی در مورد وضعیت این برج در آخرین مطالاعت و بازدیدهایش از آن توضیح داد: هنوز به وضعیت بحرانی نرسیدهایم ولی آبریزشها هنوز باقی است که قرار شد بعد از عید نوروز آنها را درست کنند ولی هنوز از سازمانهای مربوطه هیچ خبری نشده است.
وی آبیاری غیراصولی چمنها و فضای سبزی که برای محوطه برج در نظر گرفته شده است، دلیل اصلی تخریب برج آزادی ذکر کرد و گفت: به محض اینکه آبیاری شروع میشود تمام مشکلات برج آغاز و این آبها بر سر ما ریخته میشود که دفترمان در پایه برج است.
شاهعلی در پایان گفت: من بارها و بارها با آقای شوشتری تماس گرفتم و بارها و بارها برای ایشان نامه نوشتم که اولا آبیاری فضای سبز است که برج را خراب میکند و دوما چرا بودجه و هزینه ترمیم برج را که برعهده ایشان بود نمیپردازد ولی متاسفانه هنوز پاسخ متقنی دریافت نکردهام.
آدرس کوتاه این صفحه:
كنفرانس بین المللی با عنوان آینده شهرهای هوشمند، طراحی و هنر
به مناسبت روز جهانی دیزاین ایتالیا؛ انجمن علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره...
ادامه مطلب
|
كنفرانس دیزاین با عنوان در طراحى هيچ چيز تصادفی نيست
به همت دانشکده معماری دانشگاه سوره و انیستیتو اروپایی دیزاین design , و قطب علمی و ف...
ادامه مطلب
|
مراسم رونمایی مجله شارستان با سخنرانی کوروش رفیعی
مراسم رونمایی مجله شارستان ویژه نامه هادی طهرانی در ساختمان جامعه مهندسان مشاور ایرا...
ادامه مطلب
|
ممانعت از تخریب بنای تاریخی در میدان قیام تهران
مدیربافت تاریخی شهرداری تهران از رسانهها، مسوولان شهرداری و دلسوزان میراث فرهنگی...
ادامه مطلب
|
منطقه ۲۲ به یکی از آشفتهترین مناطق شهر تهران بدل شده است
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران، ری و تجریش با تاکید بر لزوم بهرهگ...
ادامه مطلب
|
پالنگان، روستایی با خانههای پلکانی در غرب ایران +عکس
روستای پالنگان یکی از جاذبه های گردشگری استان کردستان است که در ۲۰ کیلومتری شهر کامیار...
ادامه مطلب
|
منع ساخت و ساز در حریم گسلهای تهران
رئیس پژوهشکده زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از تصویب قانون منع ساخت و ساز در ...
ادامه مطلب
|
رونمایی از کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری
همایش رونمایی از "کتاب مشارکت شهروندان در برنامه ریزی و توسعه شهری در ایران" روز شنب...
ادامه مطلب
|
اتصال ضعیف عناصر معماری عامل مرگ مردم در زلزه کرمانشاه
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان گفت: بیشتر مشکل المان های معماری در ساختمان های مناطق زل...
ادامه مطلب
|
مجموعه خانه خشتی حاج آقا علی در کرمان
خانه خشتی حاج اقا علی در قاسم اباد حاجی در فاصله ۶ کیلومتری رفسنجان و در سال ۱۱۳۶ توسط...
ادامه مطلب
|